Schilderen met acryl

Workshop data:
Vanaf OKTOBER 2007 10 lessen per avond of ochtend

19.00 ~ 21.30 uur
Dinsdagavond 19.00 ~ 21.30 uur
9 ~ 23 ~ 30 oktober
13 ~ 20 ~ 27 november
(MA.!) ~ 10 ~ 17 december

Woensdag 19.00 ~ 21.30 uur
10 ~ 24 ~ 31 oktober
14 ~ 21 ~ 28 november
(DI.!) ~ 11 ~ 18 december

Donderdag 10.00 ~ 12.30 uur
11 ~ 25 oktober
1 ~8 ~ 15 ~ 22 ~29 november
6 ~12 ~ 19 december


Atelier:
Bilderdijkatelier
Bilderdijkstraat 149-3 De Bilderdijkstraat 149 ligt tussen de Kinkerstraat en de Potgieterstraat (hoek Van Ginkel schildersmaterialen). Tram 14 en 17 halte Bilderdijkstraat; tram 3 en 12 halte Bilderdijkstraat. Het atelier op de derde verdieping is gelegen t.o. Dirk van den Broek.

In tien lessen op de donderdagmorgen of woensdagavond kun je:
Je schildersvaardigheden uitbreiden, ze opfrissen of eindelijk eens naar boven halen. Expressie geven aan je gevoelens, je fantasie, of een onderwerp uit de werkelijkheid. Luisteren naar je innerlijke stem als oriëntatiepunt in het spanningsveld van creatieve keuzes.


Hoe ziet zo´n les eruit?

Iedere les begint gezamelijk met een moment van concentratie door een visualisatie. In elke les is er indivuduele begeleiding. Inhoudelijk wordt er o.a. met een thema gewerkt. Het spelenderwijs ontdekken van het materiaal, kennis van: vorm- en kleurenleer, compositie, ritme, diepte- en contrastwerking.

Voor wie?

Voor iedereen die er plezier in heeft met verf, kwast en papier aan de gang te gaan. Er is geen speciale voorkennis of ervaring voor nodig. Juist omdat de cursist individuele begeleiding krijgt, is zowel een beginner als een gevorderde welkom.


Ans Swart

De cursus wordt gegeven door Ans Swart. Ze is schilder, performer en creatief coach. Na de kunstakademie deed zij studies in beweging, kleur van de stem, yoga en creatief loopbaan counselen. Zij exposeert regelmatig in Nederland en daarbuiten en heeft in de loop der jaren workshops en cursussen gegeven in schilderen en beweging, zowel binnen- als buiten Nederland.

Informatie:

T    020 - 6162763 
E    ansswart@xs4all.nl 
W    www.ansswart.nl

Ook voor individuele sessies:
schilderen en creatief loopbaan counselen.

Kosten en aanmelding:

De kosten zijn € 195 voor 10 lessen, inclusief BTW, het basis schildersmateriaal en papier, koffie en thee. Deelname 6 - 8 personen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar ansswart@xs4all.nl.

Na de aanmelding (uitsluitend per e-mail) ontvang je een factuur met de betalingsvoorwaarden en maak je het cursusgeld ad. € 195 over op girorekening 2914457 t.n.v. Ans Swart BK, Amsterdam o.v.v. onder vermelding van woensdagavond of donderdagmorgen Schilderscursus.

Pas na overboeking van het totale cursusbedrag bij voorkeur vòòr 10 oktober is je inschrijving definitief.

Plaatsing gaat in volgorde van aanmelding en betaling. Indien de groep volgeboekt is kun je de curcus in januari 2008 volgen.


Cursus voorwaarden

Bij annulering vanaf een week voor de cursus is het volledige bedrag verschuldigd en vindt geen restitutie plaats. Bij annnulering heeft een cursist het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits van te voren aan de docente wordt gemeld wie de vervanger is. Indien, bij te weinig deelnemers of wegens andere redenen, de cursus geen doorgang kan vinden en de docente genoodzaakt is de cursus te annuleren of uit te stellen, zullen cursisten zo snel mogelijk bericht ontvangen en de betaalde kosten geretourneerd worden. Verwisselen van een ochtend of avond om een les in te halen kan in overleg met de docente en alleen binnen het aanbod van de acht of tien lessen. Het aangeboden basis materiaal in de cursus kan worden aangevuld met door de cursist zelf meegebrachte materialen en gereedschappen. Aanbevolen kleding: makkelijk en tegen een verfspat opgewassen.